همان طور که عسل با موم 1401 بهعنوان محصولی برای استفاده انسان ممکن است از سرپوشهایی که سلولها را در فرآیند استخراج جدا میکنند.
از شانههای قدیمی که ضایع شده است، یا از شانههای فرز ناخواسته و شانه بریسهایی که از کندو برداشته میشوند، به دست آید.
رنگ آن از تقریباً سفید تا قهوهای متغیر است، اما بسته به خلوص، منطقه و نوع گلهایی که زنبورها جمعآوری میکنند.
اغلب سایهای از زرد است. موم حاصل از شانه زنبور عسل نسبت به موم لانه زنبور عسل تیرهتر است .
زیرا ناخالصیها سریعتر در شانه زنبور عسل جمع میشوند.
به دلیل ناخالصی ها، موم باید قبل از استفاده بیشتر رندر شود.
باقی مانده ها را زاغه می گویندو از زباله های تولید مثل قدیمی (پوست شفیره، پیله، پوست لارو ریخته شده و غیره)، فضولات زنبور عسل، بره موم و زباله های عمومی به دست می آید.
موم ممکن است با حرارت دادن در آب بیشتر شفاف شود. مانند موم های نفتی، ممکن است با رقیق شدن با روغن معدنی یا روغن گیاهی نرم شود تا در دمای اتاق کارایی بیشتری داشته باشد.
موم زنبور عسل یک جامد معطر در دمای اتاق است. رنگ ها زرد روشن، زرد متوسط یا قهوه ای تیره و سفید هستند.
موم زنبور عسل موم سختی است که از مخلوطی از چندین ترکیب شیمیایی تشکیل شده است .
موم زنبور عسل دارای محدوده نقطه ذوب نسبتا پایینی بین 62 تا 64 درجه سانتیگراد (144 تا 147 درجه فارنهایت) است.
اگر موم زنبور عسل بالاتر از 85 درجه سانتیگراد (185 درجه فارنهایت) حرارت داده شود تغییر رنگ رخ می دهد. نقطه اشتعال موم زنبور عسل 204.4 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) است.
تریاکونتانیل پالمیتات، یک استر موم ، جزء اصلی موم زنبور عسل است.
وقتی موم طبیعی سرد است، شکننده است و شکستگی آن خشک و دانهدار است .
در دمای اتاق (به طور معمول حدود 20 درجه سانتیگراد (68 درجه فارنهایت) در نظر گرفته می شود، مقاوم است .
و در دمای بدن انسان (37 درجه سانتیگراد 99 درجه فارنهایت نرم تر می شود. وزن مخصوص موم زنبور عسل در دمای 15 درجه سانتیگراد (59 درجه فارنهایت) از 0.958 تا 0.975 است.
موم زنبور عسل ذوب شده در دمای 98 تا 99 درجه سانتیگراد (208.4 تا 210.2 درجه فارنهایت) (در مقایسه با آب در دمای 15.5 درجه سانتیگراد (59.9 درجه فارنهایت)) 0.9822 است.