همه چای دبش 100 گرمی سیاه و سبز را می شناسند، اما انواع و اقسام بیشتری از چای وجود دارد.
این در مورد این تنوع است که می خواهیم امروز به شما بگوییم. زیرا حتی طرفداران قدیمی این تونیک گاهی اوقات گزینه های جدید هیجان انگیز را از دست می دهند.
1. چای سیاه: بیایید با واضح ترین کلاسیک و ساده ترین و مقرون به صرفه ترین گزینه شروع کنیم. این محبوب ترین گونه در بخش اروپایی جهان است. چای سیاه به دلیل طعم غنی و رسا آن ارزشمند است.
2. چای سبز: در واقع چای سبز همان برگ های چای سیاه است. فقط این است که عملا تخمیر نمی شود، به همین دلیل مواد مغذی و آنتی اکسیدان های بیشتری را حفظ می کند. چای سبز در مناطق آسیایی محبوبیت بیشتری دارد.
3. چای قرمز: آن را با هیبیسکوس اشتباه نگیرید که بعداً در مورد آن صحبت خواهیم کرد. این یکی دیگر از انواع چینی چای شل معمولی است. این نوشیدنی تندتر و ترش تر از سبز است، اما کمی سبک تر از مشکی است.
4. ماچا:علیرغم اینکه ماچا پودری است، از همان برگ های چای درست می شود. آنها فقط تحت یک عملیات حرارتی خاص قرار می گیرند و خرد می شوند. اغلب ماچا سبز است، اما انواع رنگی نیز وجود دارد.
5. قارچ: نوشیدنی مخصوص ژاپنی. برگ های چای به طور خاص بدون اکسیژن درمان می شوند که باعث افزایش محتوای اسیدهای آمینه می شود. اکنون این چای در تایلند، چین و ویتنام نیز تولید می شود.
6. چای سفید: همه همان برگ های چای، اما این بار با جوانه. تخمیر بسیار کم است، حتی کمتر از رنگ سبز. این گروه از دمنوش ها به عنوان مفیدترین آنها در نظر گرفته می شود.
7. دارجلینگ: یک چای هندی بسیار گران قیمت که در منطقه ای به همین نام رشد می کند. این محصول از بهترین مواد اولیه استخراج شده در بخش کوهستانی هیمالیا و با استفاده از فناوری خاصی ساخته شده است. به آن شامپاین چای می گویند.