تابستان گذشته، شما فکر می کردید که چیدن میز پیک نیک جدید سخت ترین قسمت یک آشپزی است. به نظر می رسد، این در واقع تعیین می کند که چه تعداد اسباب بازی خریداری شود.
چه مقدار غذا باید آماده کنم؟
در مورد غذا خوردن، برنامه ریزی کنید که 20 درصد کمتر از تعداد افرادی که در آن شرکت می کنند، غذا دریافت کنید. بنابراین، اگر 40 نفر پاسخ دهند که به حیاط خلوت شما می آیند، اگر برای 32 نفر به اندازه کافی داشته باشید، ایمن خواهید بود. شما فقط به چهار سینی غذای اصلی نیاز دارید.
مهمانان در حالی که منتظر گرم شدن کباب هستند به چیزی مانند ظروف یکبار مصرف مجلسی نیاز دارند. سرو غذاهای سبک و به اندازه لقمه نه تنها یک روش شایان ستایش است، بلکه شمارش مقادیر را نیز بسیار آسان می کند. شما به طور متوسط به شش قطعه برای هر نفر در یک دوره دو ساعته نیاز دارید. بنابراین اگر مهمانی از ساعت 3 بعد از ظهر شروع شود. و شام را ساعت 5 بعد از ظهر سرو می کنید، مطمئن شوید که 192 ساعت کاری برای 40 نفر دارید.
لیوان یکبارمصرف مخصوص نوشیدنی
این کاملا بی خطر است که فرض کنیم هر مهمان چهار نوشیدنی در یک بازه زمانی سه ساعته میل کند. با بطری های کوچک La Marca Prosecco کارها را برای خود آسان کنید و کولرهای ذخیره کنید. هر کدام معادل حدود دو لیوان است، بنابراین از آنجایی که شما انتظار 40 مهمان را دارید، می خواهید حداقل چهار جعبه La Marca در دسترس داشته باشید (24 بطری کوچک در یک جعبه). برای اینکه مهمانیتان واقعاً درخشان باشد، با ظروف یکبار مصرف، برای یک کوکتل شیرین و تابستانی، از پرزکو لذت ببرید.
استفاده از دستمال مهمانی
برای یک دقیقه به این فکر کنید که شخصاً از چند دستمال در یک مهمانی استفاده می کنید. یکی است که دور نوشیدنیتان میپیچید، یکی برای محافظت از خود در برابر همبرگر آبدار و دیگری برای پاک کردن سس باربیکیو که به ناچار روی دامنتان میچکد، استفاده میکنید. به طور متوسط، مردم از سه دستمال استفاده می کنند، اما از آنجایی که همیشه یک یا دو دستمال ریخته می شود، برآورد بیش از حد ایده خوبی است. چهار دستمال 40 نفره 160 است.
استفاده از بشقاب یکبارمصرف
چهل بشقاب برای 40 نفر، درست است؟ نه چندان. از آنجایی که برخی از آنها برای چند ثانیه و حتی یک سوم به عقب برمی گردند (این چاشنی جدید برگر قطعاً محبوب خواهد بود)، باید برای هر نفر حدود سه بشقاب یکبار مصرف آماده کنید. برای مهمانی های بزرگتر، بشقاب های کاغذی راه حلی هستند. برای دستهای کوچکتر، صفحات ملامینهای را در نظر بگیرید که آنقدر ارزشمند نیستند که نگران شکستن آنها باشید. برای آنها به دو نفر برای هر نفر نیاز دارید: یکی برای شام و دیگری برای دسر.