معامله طلا با سیب زمینی شرکتی عجیب ترین معامله تاریخ

شاید تعجب کنید که سیب زمینی شرکتی سرخ کرده، معروف ترین غذای سیب زمینی، چگونه اختراع شد؟

هم فرانسه و هم بلژیک ادعا می کنند که زادگاه سیب زمینی سرخ کرده هستند، با شواهد حکایتی که می گوید این اختراع در دهه 1780 در فرانسه یا اوایل دهه 1700 در بلژیک رخ داده است.

مورخان این موضوع را رد می کنند زیرا به احتمال زیاد مردم چنین مقادیر زیادی روغن گران قیمت را برای سرخ کردن سیب زمینی هدر داده باشند.

برخی از افراد ممکن است به دلیل نگرانی در مورد افزایش وزن از مصرف سیب زمینی اجتناب کنند اما یک سیب زمینی آب پز معمولی فقط حدود 130 کالری دارد که در واقع کالری کمتری نسبت به یک موز با همان اندازه دارد.

اما مهم است که به یاد داشته باشید سیب زمینی چگونه تهیه می شود و با چه چیزی خورده می شود.

سیب زمینی

جوشاندن یا بخارپز کردن (احتمالاً با خنک کردن برای افزایش نشاسته مقاوم) بهترین راه برای پایین نگه داشتن تعداد کالری در هر گرم است.

پختن باعث افزایش کالری در هر گرم می شود (با از دست رفتن آب)، مانند له کردن با کره یا خامه.

ناسالم ترین راه برای خوردن سیب زمینی، چیپس یا چیپس است، زیرا آنها مانند اسفنج روغن را جذب می کنند.

شما همچنین می خواهید از سیب زمینی سبز اجتناب کنید.

این زمانی اتفاق می افتد که سیب زمینی در نور ذخیره شده باشد و سمی تولید کند که می تواند روده ما را تحریک کند.

در غیر این صورت، برای بسیاری از مردم گنجاندن سیب زمینی به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم و متنوع ممکن است در واقع چیز خوبی باشد.

سیب زمینی در کنار سالم بودن، مزایای زیست محیطی نیز دارد.

آنها برای تولید به آب کمتری نسبت به برنج و گازهای گلخانه ای کمتری نسبت به برنج و گندم نیاز دارند – که ممکن است دلیل خوبی برای گنجاندن سیب زمینی در رژیم غذایی شما باشد.