استفاده از پسته خام ریز در تولید سیانور

اگر تا به حال نام پسته خام نشنیده اید، اکنون وقت آن است.

مصرف مکرر پسته خام ریز می تواند برای بهبود سطح چربی خون بسیار مثبت باشد زیرا حاوی مقدار زیادی چربی گیاهی است.

عطر و طعم پسته خام به این معنی است که می توان آن را به روشی بسیار مطبوع مصرف کرد زیرا این پسته شیرین است و بافت تازه، لطیف و ترد آن باعث می شود هرکسی پسته خام را امتحان کند، آن را دوست داشته باشد.

زمانی که فصل برداشت میوه در ماه های آگوست و سپتامبر نزدیک می شود، بهترین فرصت برای مصرف مستقیم آنها از درخت است.

پسته خام عطر و طعم بی‌نظیری را ارائه می‌کند، زیرا هنوز هم داخلی لطیف خود را حفظ کرده و برای جوانه‌های چشایی لذت بخش است.

پسته

و حالا از خود خواهید پرسید چرا نمی توانم آن را خام بخرم؟ پسته پس از چیدن از درخت باید در مکان های خنک و خشک نگهداری شود تا بعدا برشته شود.

پس از جمع‌آوری، توصیه می‌شود پسته خام را فوراً مصرف کنید تا از طعم آن استفاده کنید.

پسته خام همان خواصی را برای بدن به ارمغان می آورد که وقتی آن را با افزودنی هایی مانند نمک یا شکر می خورید.

فواید فوق‌العاده است، و همچنین یک گزینه پروتئین عالی برای افرادی که رژیم گیاهخواری دارند،

پسته خام چه خواصی نسبت به سایر مغزها دارد؟

آنها به دلیل محتوای ریز مغذی بالای خود توجه را به خود جلب می کنند و بیش از همه بر مواد معدنی تأکید دارند.

آنها دارای سطح بالایی از پتاسیم هستند، تقریباً 1 گرم در هر 100 گرم پسته، منیزیم، فسفر، کلسیم و منگنز.

وقتی در مورد ویتامین ها صحبت می کنیم، در میان ویتامین های برجسته به ویتامین K اشاره ویژه ای می کنیم.

و همانطور که در مطالب قبلی در فضای #Pistacholovers خود توضیح دادیم، رنگ سبز مایل به زرد رادیواکتیو پسته به دلیل آنتی اکسیدان ها و سطوح قوی لوتئین و لوتئین است.

در میان برجسته‌ترین ارزش‌های غذایی می‌توان به توزیع متوسط ​​درشت مغذی‌ها با توجه به ویژگی‌های زیر اشاره کرد: